آرشیو آبان ماه 1403

طراحی و ساخت انواع تابلوهای تبلیغاتی با 18 سال سابقه در امور چاپ و تبلیغات محیطی

آبغوره 500 سی سی

۱ بازديد

آبغوره یا همان آب غوره، از آبگیری انگور نارس سبز رنگ و ترش مزه تهیه می شود. معمولا از این مایع ترش مزه برای تهیه انواع ترشی و طعم دادن به انواع خورشت ها و سالاد ها استفاده می شود. میزان اسیدی و ترشی این نوشیدنی از سرکه و آبلیمو کمتر است و از طعم لطیف تری برخوردار است.

بهترین زمان مصرف آبغوره طبیعی دارامان

اگر می خواهید از تمام خواص دارویی این چاشنی بهره مند شوید، مصرف آن را به بعد از صرف غذا موکول کنید. مصرف این فرآورده انگور بعد از خوردن یک وعده غذایی چرب و پر از کلسترول نه تنها به هضم سریع غذا کمک می کند بلکه با جلوگیری از رسوب چربی ها و تجمع کلسیم در رگ ها، مانع از گرفتگی عروق می شود و به کاهش فشار خون و تقویت سیستم گوارش بدن کمک می کند. همچنین اضافه کردن آن به سالاد، سبب کاهش وزن و تنظیم قند خون می شود.

به یاد داشته باشید مصرف این فرآورده به صورت ناشتا خواص چندانی ندارد و نوشیدن مداوم و زیاد آن می تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد.

در صورت مشاهده کپک روی آبغوره به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید و باقیمانده را دور بریزید. مصرف آبغوره کپک زده نه تنها موجب مسمومیت می شود، بلکه در دراز مدت سبب بروز بیماری هایی نظیر سرطان می شود.

دختر خانم ها در سن بلوغ برای درمان پریود نامنظم می توانند از آبغوره استفاده کنند. مصرف این نوشیدنی موجب باز شدن قاعدگی می شود و به اصطلاح پریود را جلو می اندازد. این به دلیل خاصیت قاعده آوری آبغوره است. از این رو خانم های باردار باید در مصرف آن احتیاط کنند.

آبغوره علاوه بر تمیز و ضدعفونی کردن روده ها، کرم روده را دفع می کند. این نوشیدنی با افزایش اسید معده به هضم آسان غذا کمک می کند. افرادی که دچار زخم معده هستند نباید از این نوشیدنی مصرف کنند چون مصرف آن با افزایش اسید معده باعث تشدید بیماری زخم معده می شود.

اگر مزاج سرد و بلغمی دارید و یا دچار ضعف اعصاب هستید از خوردن آبغوره خودداری کنید. طبع غوره سرد و خشک است و می تواند مشکل شما را تشدید کند.

آبلیمو 500 سی سی

۱ بازديد

آبلیمو یک چاشنی ترش و لذیذ برای خوش طعم کردن غذا ها و بهترین عصاره موجود در نوشیدنی ها برای رفع عطش و ادرار آور است. خاصیت اسیدی این ماده از آن یک ضد عفونی کننده قوی ساخته است، بطوریک شما میتوانید از آن جهت استریلیزه کردن و از بین بردن میکروب های موجود در آب استفاده کنید.

خاصیت اسیدی آبلیمو به افزایش سوخت و ساز بدن و کالری سوزی بیشتر نیز کمک می کند و مصرف مداوم آن میزان چربی بدن را کاهش می دهد. مصرف آب و آب لیمو نه تنها به درمان رفلاکس معده کمک می کند، بلکه موجب سفیدی دندان ها و رفع خونریزی لثه ها می شود. از آن جایی که این نوشیدنی اسیدی بو و رایحه خوشایندی دارد، میتواند به کاهش حالت تهوع در خانم های باردار کمک کند.

مصرف آب لیمو ترش به دلیل دارا بودن اسید سیتریک، مانع از خشکی پوست می شود و به سم زدایی کبد و دفع سنگ کلیه کمک می کند و برای بیماران دیالیزی مفید است.

جالب است بدانید یکی از علل گرسنگی عدم جذب مواد مغذی در بدن است. اگر شما آبلیمو را به صورت ناشتا نوش جان کنید، افزون بر ارتقا سلامتی، سیستم گوارشی شما تحریک می شود و توانایی آن در جذب مواد مغذی بالا می رود و به کاهش سریع وزن شما کمک می کند.

مصرف روزانه آبلیمو طبیعی در کنار پیاده روی به کاهش فشار خون در افراد میانسال کمک می کند.

از آنجایی که آبلیمو طبیعی دارامان پاستوریزه نمی شود و حرارت نمی بیند، ویتامین ث موجود در آن از بین نمی رود. آبلیمو با مقادیر بالای ویتامین ث، به درمان سرماخوردگی و آبریزش بینی کمک می کند و اگر به همراه عسل و آب ولرم مصرف شود با از بین بردن درد، تورم و خلط گلو سبب بهبود علائم سرفه می شود.

فلاونوئیدها، ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی موجود در آب لیمو ترش با کاهش کلسترول، احتمال بروز سکته و ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد و از طرف دیگر با تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به سرطان و عفونت های ویروسی پیشگیری می کند.

شش دانگ حواستان به آبلیمویی که میخرید باشد! بعضی از آبلیمو های صنعتی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و بدون استفاده از قطره ای آب لیمو و یا آبلیموی بسیار رقیق تهیه می شوند و طعمی شبیه به آبلیموی طبیعی دارند که نه تنها برای انسان بلکه برای خاک و محیط زیست هم مخرب هستند.

آرد جو دو سر 600 گرم

۱ بازديد

آرد جو دو سر از آسیاب کردن جو دو سر سبوس دار تهیه  شده و جزء محصولات رژیمی به حساب می آید. این نوع آرد که رنگی متمایل به زرد کمرنگ دارد، بسیار سیر کننده است و به شما در حفظ تناسب اندام کمک شایانی می کند. شما میتوانید از این آرد کاملا سالم، ارگانیک، مغذی، سبوس دار و البته رژیمی در تهیه حلوا، نان، کیک، کتلت، کوکو، کلوچه، شیرینی، پنکیک، بیسکوییت، پودینگ و به عنوان آرد سوخاری استفاده نمایید. آرد جو دو سر بر خلاف سایر آرد ها تا مدت زیادی بیات نمی شود و دارای تاریخ انقضای طولاتری است.

جو دو سر یک غله بدون گلوتن و مناسب برای وعده صبحانه است که معمولا به صورت پرک شده در غلات صبحانه مخصوصا اوتمیل استفاده می شود. این ماده غذایی یکی از بهترین غلات برای کاهش سطح کلسترول خون و پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان، دیابت، اضافه وزن و بیماری های قلبی عروقی به شمار می رود.

این ماده مغذی حاوی فیبر غذایی به نام بتاگلوکان است که میزان کلسترول بد خون را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. از طرف دیگر آنتی اکسیدان ها و ویتامین ث موجود در آن، از اکسید شدن کلسترول بد خون و ایجاد بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

آرد جو دو سر حاوی کالری، چربی و قند پایین و داشتن کربوهیدرات های پیچیده، به شما در کاهش وزن و حفظ سلامت بدن کمک می کند. همانطور که می دانید مواد غذایی شامل کربوهیدرات های ساده، سرعت هضم و جذب بالایی دارند و مصرف آن ها سطح قند خون را بالا می برد. آرد جو دو سر با داشتن شاخص گلیسمی پایین، فیبر بالاو هضم تدریجی باعث تنظیم سطح قند خون می شود. از طرفی این آرد ارگانیک سرشار از فیبر محلول است که به بهبود فشار خون بالا کمک می کند و نیاز فرد به استفاده از داروهای فشار خون را کاهش می دهد.

ارده کنجد 300 گرم

۱ بازديد

ارده کنجد یا کنجد خمیر شده، از تفت دادن و کوبیدن کنجد بدست می آید. در این فرآیند روغن کنجد جدا نمی شود. این فرآورده حاوی اسید های چرب اشباع شده، به صورت صد در صد طبیعی و بدون هیچگونه مواد افزودنی و نگهدارنده تولید می شود و باید در جای خشک و خنک و دور از آفتاب نگهداری شود.

آیا ارده کنجد دارامان چاق کننده است؟

ارده کنجد کالری و چربی بالایی دارد و این سوال در ذهن افراد شکل می گیرد که نکند با خوردن آن دچار اضافه وزن و چاقی شوند! در جواب به این شک باید بگوییم هر چند ارده به نظر چاق کننده می رسد، ولی اگر قبل از وعده غذایی مصرف شود به دلیل پروتئین و فیبر بالا به کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری کمک می کند و می تواند در رژیم کاهش وزن قرار بگیرد!

فیتو استرول

این گیاه گرمسیری با خواص ضد التهابی و مقادیر بالای آنتی اکسیدان های قوی به نام فیتواسترول ها، به کاهش فشار خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته، پیشگیری از سرطان روده بزرگ، سرطان دهانه رحم، دیابت و بیماری خود ایمنی کمک می کند.

فیتو استروژن

فیتو استروژن های موجود در ارده کنجد در بدن زنان مانند استروژن عمل می کند و با تعادل هورمون ها در زنان یائسه، علاوه بر جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و سرطان دهانه رحم، موجب کاهش یا رفع علائم یائسگی نظیر گرگرفتگی، تغییرات خلق و خو، ضعف استخوانی و کاهش میل جنسی می شود.

در صورت زیاده روی در خوردن ارده برای پیشگیری از عوارض آن مانند گرفتگی عروق از مصلحات آن نظیر سرکه، آب لیمو و ترشی جات استفاده کنید.

ارده کنجد بهترین خوراکی برای شب های امتحان است که موجب رفع خستگی فکری ناشی از مطالعه زیاد می شود. افراد بلغمی با مزاج سرد و تر، در فصل زمستان بیشتر از سایر افراد احساس سرما می کنند. مصرف ارده به این افراد شدیدا توصیه می شود.ارده برای افراد دیابتی مضر است.

ارده را با چه چیزی بخوریم! شما می توانید ارده را به تنهایی یا به همراه عسل، خرما و مربا در کنار نان سرو کنید.