آبغوره یا همان آب غوره، از آبگیری انگور نارس سبز رنگ و ترش مزه تهیه می شود. معمولا از این مایع ترش مزه برای تهیه انواع ترشی و طعم دادن به انواع خورشت ها و سالاد ها استفاده می شود. میزان اسیدی و ترشی این نوشیدنی از سرکه و آبلیمو کمتر است و از طعم لطیف تری برخوردار است.
بهترین زمان مصرف آبغوره طبیعی دارامان
اگر می خواهید از تمام خواص دارویی این چاشنی بهره مند شوید، مصرف آن را به بعد از صرف غذا موکول کنید. مصرف این فرآورده انگور بعد از خوردن یک وعده غذایی چرب و پر از کلسترول نه تنها به هضم سریع غذا کمک می کند بلکه با جلوگیری از رسوب چربی ها و تجمع کلسیم در رگ ها، مانع از گرفتگی عروق می شود و به کاهش فشار خون و تقویت سیستم گوارش بدن کمک می کند. همچنین اضافه کردن آن به سالاد، سبب کاهش وزن و تنظیم قند خون می شود.
به یاد داشته باشید مصرف این فرآورده به صورت ناشتا خواص چندانی ندارد و نوشیدن مداوم و زیاد آن می تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد.
در صورت مشاهده کپک روی آبغوره به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید و باقیمانده را دور بریزید. مصرف آبغوره کپک زده نه تنها موجب مسمومیت می شود، بلکه در دراز مدت سبب بروز بیماری هایی نظیر سرطان می شود.
دختر خانم ها در سن بلوغ برای درمان پریود نامنظم می توانند از آبغوره استفاده کنند. مصرف این نوشیدنی موجب باز شدن قاعدگی می شود و به اصطلاح پریود را جلو می اندازد. این به دلیل خاصیت قاعده آوری آبغوره است. از این رو خانم های باردار باید در مصرف آن احتیاط کنند.
آبغوره علاوه بر تمیز و ضدعفونی کردن روده ها، کرم روده را دفع می کند. این نوشیدنی با افزایش اسید معده به هضم آسان غذا کمک می کند. افرادی که دچار زخم معده هستند نباید از این نوشیدنی مصرف کنند چون مصرف آن با افزایش اسید معده باعث تشدید بیماری زخم معده می شود.
اگر مزاج سرد و بلغمی دارید و یا دچار ضعف اعصاب هستید از خوردن آبغوره خودداری کنید. طبع غوره سرد و خشک است و می تواند مشکل شما را تشدید کند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر